Öntapadós matrica közepes tételben!

ÖNTAPADÓS MATRICA 24 ÓRA ALATT!

Tetszőleges alakú öntapadós matrica
az Ön terveinek megfelelően!

 

Kiknek ajánljuk a szolgáltatásunkat? Mit jelent a “közepes tétel”?

Elsősorban azoknak, akik összesen
1 fajtábómaximum 7 m2 műanyag öntapadós matricát
akarnak rendelni.

Mennyi a 7 m2?
Például a következő variációk adják ki:

  • 5 cm x 5 cm öntapadós matrica 2800 db
  • 8 cm x 8 cm öntapadós matrica 1100 db
  • 5 cm x 10 cm öntapadós matrica 1400 db
  • 10 cm x 10 cm öntapadós matrica 700 db

Mi egy olyan nyomtatóval dolgozunk, amelyik a nyomtatás után tetszőleges alakban körbevágja a nyomtatott ábrát. Így téglalap, négyzet, kör, de akár tetszőleges alakú öntapadós matricát is el tudunk készíteni. 

Meddig éri meg velünk dolgoztatni?

A nagy darabszámú öntapadós matrica gyártását már flexó nyomdagépeken végzik, amik a nyomtatás után speciális kivágó szerszámokat vágják formára az öntapadós matricákat. Ez már nem a mi világunk! A flexó nyomtatás “bekerülő” minimális költsége  kb 54 000Ft+áfa, ezért mi az ez alatti mennyiségek gazdaságos kivitelezői vagyunk.

Minimális darabszám nincs, akár 1 db-ot is elkészítünk, de a minimális rendelés költsége 5000 Ft+áfa, plusz az esetleges tervezés és postaköltség.

 

Az öntapadós matrica műanyag alapú fóliából készül két lépésben:

  • először rányomtatjuk a képet, ábrát, vagy feliratot,
  • majd a nyomtató gépünk, ami fóliavágó funkcióval is rendelkezik, körbevágja a matricát. A vágás alakja tetszőleges lehet, nem csak szabályos mértani forma.

Anyagok: műanyag öntapadó fóliák különböző élettartamra
Élettartam: 1 évtől 6 évig.  A hosszú élettartamú matricákat lamináljuk
A laminálás szerepe:

  1. A műanyag öntapadó matricára nyomtatott festék 3 év után az UV sugarak hatására fakul. Ezt akadályozza meg az UV védő fólia, ami megkétszerezi az élettartamot
  2. Különösen az autóra ragasztott matricák ki vannak téve mechanikus sérüléseknek, és az agresszív autómosó vegyszereknek, amik ellen kiváló védelmet jelent a laminálás

Tervezés: Küldje el elképzeléseit, megtervezzük a matricáját! Addig változtatunk a terveken, míg a legmegfelelőbb lesz! Felhasználási terület: a legkülönbözőbb helyekre, a csomagolástól az autódekorációig, a rövid kampánymatricától, a tartós megjelenítésig a matrica kiváló eszköz (lentebb láthat néhány példát)

 

öntapadós matrica 24 óra alatt!