36/412-422 iroda@garamond.hu

BÉLYEGZŐKÉSZÍTÉS

A bélyegzőkészítés során előforduló hat leggyakoribb fajta,

megrendelőink 90%-a ezeket a bélyegzőket használja!

AUTOMATA BÉLYEGZŐK

Printer C 20

A nyomat mérete: 38  x 14 mm
Maximum 4 sor

Komplett bélyegző: 

3165 Ft + Áfa

 

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

Printer C 30

A nyomat mérete: 47  x 18 mm
Maximum 5 sor

Komplett bélyegző: 

3645 Ft + Áfa

 

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

Printer C 40

A nyomat mérete: 59 x 23 mm
Maximum 6 sor

Komplett bélyegző: 

4315 Ft + Áfa

 

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

KÖR BÉLYEGZŐK

 

Printer R 24

A nyomat mérete: 24 mm

Komplett bélyegző:

4503 Ft + Áfa

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

 

Printer R 30

A nyomat mérete: 30 mm

Komplett bélyegző:

5653 Ft + Áfa

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

 

Printer R 40

A nyomat mérete: 40 mm

Komplett bélyegző:

7282 Ft + Áfa

Szöveglemez:

1390 Ft + Áfa

bélyegzőkészítés

Ha másfajta bélyegzőt akar rendelni, mint a leggyakoribbak, akkor kérjük látogassa meg cégünket!

Kollégáink segítenek az Önnek legmegfelelőbb bélyegzőt kiválasztani.

Sürgős egyedi bélyegző rendelésekor 1500 Ft+áfa beszerzési
(szállítási) költséget számítunk fel!

 

Bélyegzőt rendelni nem bonyolult dolog,

 

de vannak szempontok, amiket érdemes betartani:

… avagy hogyan kerülje el azokat a hibákat,
amelyeket sokan elkövetnek?

 

 

 

1. Nem mindegy, mire szeretne bélyegezni!

Ha hagyományos irodai papírt használ, akkor könnyű dolga lesz – elegendő kiválasztania bármelyik bélyegzőt – hogy milyen további szempontok alapján, arról hamarosan többet is megtudhat -, hiszen a hagyományos, vízbázisú festékek, melyekkel a legtöbb bélyegző festékpárnát töltik, épp ezekhez a papírokhoz készültek.

Azonban ha Ön nem nedvszívó felületre – fémre, fára, műanyagra -, vagy nedvszívó, de nem papír alapú felületre (például textilre) szeretne bélyegezni, különleges bélyegzőfestékre lesz szüksége. Akkor is speciális bélyegzőfestékre lesz szüksége, ha fényes papírfelületet szeretne megjelölni – ezen ugyanis a hagyományos bélyegzőfesték elmaszatolódhat. Ha különleges felhasználási területre szeretne bélyegzőt rendelni, mindenképp hívjon minket, örömmel segítünk!

A nem megfelelő festékkel rendelt bélyegző nem ad megfelelő lenyomatot!

2. Gondolja át, mely adatait szeretné megjeleníteni a bélyegzőn.

Nem mindegy, hogy mekkora helyre kell pecsételnie. Ha előnyomtatott számlatömbbe való bélyegzőt keres, ne feledje, hogy a számla kibocsátójának nagyjából akkora helyet enged a nyomtatvány, amekkora egy 5 soros bélyegző.

Ha céglogót is kér a bélyegzőre, már nagyobb készülékben kell gondolkodnia, de akkor azt is figyelembe kell vennie, hogy ez a pecsét nem lesz éppen számlatömb-barát kivitel. Cserébe szebb lenyomatot ad, és nehezebb lesz hamisítani.

3. A megfelelő méretű bélyegző kiválasztásához tudnia kell, mely adatokat fontos feltétlen feltüntetnie.

Melyek tehát azok a cégadatok, amelyeket mindenképp érdemes a bélyegzőre íratni?

Ezek a következők: cégnév, a vállalkozás székhelye, adószám, cégjegyzékszám, ez 4 sor, erre a célra kiválóan alkalmas a Colop Printer 20-as bélyegző.

Ha bankszámlaszámát is fel szeretné tüntetni, a háromszor nyolc számjegy akkor lesz olvasható, ha eggyel nagyobb bélyegzőt választ, vagyis Colop Printer 30-ast. Ugyanezt tudom tanácsolni akkor, ha bankszámlaszámot nem, de telefonszámot vagy e-mail címet, esetleg weblapjának címét szeretné feltüntetni.

4. Milyen betűméretet érdemes használni?

Ha közvetlen webáruházunkban rendel, akkor Ön állíthatja össze a bélyegzőjét. Tapasztalataink szerint a 7-es betűméretet minden betűtípusból könnyedén el lehet olvasni. A bélyegzőkészítés során ezzel a nagysággal dolgozunk. Természetesen a cégneveket, vagy a kiemelenbő szöveget nagyobb betűvel készítjük.

5. Mindegy, milyen színű lenyomatot használ?

Egyes szkennerek és faxok a piros színt nem látják, vagy nem jól látják. Éppen ezért fontos lehet, hogy ha hitelesített dokumentumait gyakran szkenneli vagy faxolja, ellenőrizze, hogy az Ön készüléke érzékeny-e erre a színre. Tegyen egy egyszerű próbát: piros színű golyóstollal írjon egy sort, majd szkennelje be, illetve küldjön egy faxot. Ha minden jól látszik, semmi akadálya nem lehet annak, hogy piros lenyomatot használjon.

Postai feladóvevényeken, banki átutalásokon okozhat még problémát, ha bizonyos színeket használ.

6. Mennyit bír egy bélyegző?

A Colop bélyegzők mindegyikét tartós használatra tervezték, sok százezer lenyomat elkészítésére alkalmasak. 18 éves praxisunkban még senki nem hozott vissza eltört, vagy elkopott bélyegzőt. Ha valaki mégis extra igénybevételre készül, annak ajánljuk a fémbélyegzőinket.

7. Már van bélyegzőm, csak az adataim változtak meg, ezért csak szöveglemezt szeretnék cserélni. Mire kell figyelnem?

A legfontosabb, hogy ellenőrizze a bélyegző festékpárnáját. Ha a bélyegző nem egészen új, vagy legfeljebb egyéves, akkor igen valószínű, hogy a párnában a régi lenyomat szövege olyan mély nyomokat hagyott, hogy azt már ki kell cserélni. Az új szöveglemez ugyanis nem fog tudni felfeküdni a festékező felületre, ezért az új adatok nem lesznek olvashatóak. Minden Colop bélyegzőhöz tudunk festékpárnát adni.

Ez tehát a 7 legalapvetőbb szabály. Természetesen ennél sokkal több kérdés merülhet fel a bélyegzőkészítés és készíttetés során. Amennyiben bármilyen kérdése volna, kérem, forduljon hozzánk bizalommal, – örömmel segítünk Önnek bélyegzőt rendelni!

Kérjük tekintse át a vásárlási feltételeket!