Kezdő vállalkozók

 …üdv, a rókák szabad népében!

 

A legfontosabb termékek, amiket
kezdő vállalkozóknak készítünk

Nélkülözhetetlen, hivatalos iratokat ezzel kell igazolni.

A vállalkozás azonosításához nélkülözhetetlen. Már kezdetben szükséges a név mellé egy vizuális megjelenés, amivel megkülönböztethetővé, azonosíthatóvá válik a vállalkozás. Rövid, de hosszú távon is nagyon megéri, ha a kezdetektől egyediként láttatja magát a cég.

Az egyik legjobb reklámhordozója lehet a vállalkozásnak. Olcsó, gyorsan előállítható, mindig kéznél van, és átadásával az ügyfél máris tudja a kontaktokat, és a vállalkozás tevékenységét.

Legolcsóbb reklámeszköz, mindent lehet rajta közölni a vállalkozásról, állandóan látszik, és a lehetséges partnerekbe tudatosodik a jelenlét. Autódekorációt használva pedig ugyanez a funkció kiterjeszkedik az egész településre, ahol a cég ténykedik és még jobban beivódik az emberek tudatába a vállalkozás léte. Használatával még több ügyfelet lehet szerezni!

Fantasztikus eszköz a helyi területi ismertség növeléséhez vagy helyi reklámkampányokhoz. Kis boltoknak, fodrászatnak, autószerelőnek nélkülözhetetlen hogy a környékbeliek megismerjék.

Ez már egy magasabb szintje a marketingnek és a vállalkozás promótálásának. Tartalmazza a részletes tevékenységet, az előnyöket, amit az Ön vállalkozása nyújt az ügyfelének. Nagyon fontos, meglétével emeli a presztízst.

EZ AZ AMI MA MÁR KÖTELEZŐ!!!
Furcsa lehet ezt egy nyomdaipari cégtől olvasni, de higgye el, a mai világban, amikor mindenkinek okostelefonja van és a keresések nagy része már innen indul, öngyilkosság kihagyni ezt az eszközt, különösen egy kezdő vállalkozásnak! Nem kell bonyolult rendszer, kezdetben elég csak egy egyszerű “elektronikus prospektus”, amit megtalálva az interneten, a lehetséges ügyfele felveheti Önnel a kapcsolatot.
Nagyon olcsón, egyszerű, könnyen bővíthető honlapokat készítünk, amiből a későbbiekben bármilyen bonyolult rendszer kinőhet.

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNY
  KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK

Aki egyszerre rendeli meg a

– honlapot

– prospektust vagy szórólapot

– és cégtáblát, annak

ingyen elkészítjük

az arculatát, logóját,

és

ingyen kap

1 db bélyegzőt,valamint

100 db névjegyet

Az igazi ajándékunk a kezdő
vállalkozóknak
itt van!

Nézze meg, hogy egy ilyen régi cég, mint a miénk, mit tud segíteni egy kezdőnek!