Kis és középvállalkozók

 …megrendelőink derékhadát adják!

A legfontosabb termékek, amiket
kis és  középvállalkozásoknak készítünk

Nélkülözhetetlen, hivatalos iratokat ezzel kell igazolni.

A vállalkozás azonosításához nélkülözhetetlen. Már kezdetben szükséges a név mellé egy vizuális megjelenés, amivel megkülönböztethetővé, azonosíthatóvá válik a vállalkozás. Rövid, de hosszú távon is nagyon megéri, ha a kezdetektől egyediként láttatja magát a cég.

Az egyik legjobb reklámhordozója lehet a vállalkozásnak. Olcsó, gyorsan előállítható, mindig kéznél van, és átadásával az ügyfél máris tudja a kontaktokat, és a vállalkozás tevékenységét.

Legolcsóbb reklámeszköz, mindent lehet rajta közölni a vállalkozásról, állandóan látszik, és a lehetséges partnerekbe tudatosodik a jelenlét. Autódekorációt használva pedig ugyanez a funkció kiterjeszkedik az egész településre, ahol a cég ténykedik és még jobban beivódik az emberek tudatába a vállalkozás léte. Használatával még több ügyfelet lehet szerezni!

3D betűs cégfeliratok

Rendkívül dekoratív, elegáns, ha a cég telephelyén egy színes térbetűvel van megjelenítve a cég neve.

A cég termékeinek szakszerű megjelenítésére kiválóan alkalmas. Tényszerű és jól tájékoztat.

Ez már egy magasabb szintje a marketingnek és a vállalkozás promótálásának. Tartalmazza a részletes tevékenységet, az előnyöket, amit az Ön vállalkozása nyújt az ügyfelének. Nagyon fontos, meglétével emeli a presztízst.

Kis darabszámban, egyedi tervezéssel is nyomtatjuk. Számtalan területen használják, az italcímkétől a termék jelzésekig. 

A legolcsóbb reklámhordozó! Több százezer forintot ér az a felület, amivel a céges autók mutatják évekig a cég tevékenységét a településen és annak környékén.

Tartós, masszív szerkezettel adunk a nyomatokhoz.

EZ AZ AMI MA MÁR KÖTELEZŐ!!!
Furcsa lehet ezt egy nyomdaipari cégtől olvasni, de higgye el a mai világban, amikor mindenkinek okos telefonja van, és a keresések nagy része már innen indul, öngyilkosság kihagyni ezt az eszközt. Különösen egy kezdő vállalkozásnak!
Nem kell bonyolult rendszer, kezdetben elég csak egy egyszerű “elektronikus prospektus”, amit megtalálva az interneten, a lehetséges ügyfele felveheti Önnel a kapcsolatot.
Nagyon olcsón, egyszerű, könnyen bővíthető honlapokat készítünk az induló vállalkozásoknak, amiből a későbbiekben bármilyen bonyolult rendszer kinőhet.