projekt tábla készítés

…darab projekt tábla készítés történt 2024 áprilisáig

 

A projekttábla generátor az, amivel megszerkesztheti a tábláját! Csak be kell írnia a megfelelő adatokat és a generátor ad egy pdf fájlt amit mi kinyomtatunk.

Kattintson ide a generátor használatához!

2 - projekt_tabla_keszites_szazalek300x-80-150x150-1

Mennyiségi kedvezményt adunk! Megrendelőink között vannak egyéni cégek 1-1 rendeléssel, de vannak olyan cégek, akik egyszerre több táblát rendelnek.

Kattintson ide, ha egyéni árat kér!

2 - projekt_tabla_keszites_tablak300x-80-150x150-1

Az eddigiek folyamán az összes pályázati forma, minden típusú tábláját készítettük. Fém, vagy műanyag alapút, valamint fém szerkezettel ellátott “A” típusú táblákat. Ezeknek hosszabb az átfutása.

2 - projekt_tabla_keszites_gari_300x-80

Projekttábláinkra
100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! 
Addig csináljuk, míg jó nem lesz! Ha netán elrontunk valamit, és hibás lesz egy projekttábla akkor a hibát kijavítjuk, és újragyártjuk a táblát.

Ezeket a projekttáblákat készítjük:

 

 

 

A 24 órás projekt tábla készítés feltétele:

 

Ha 12:00 óráig átküldi az Ön által megszerkesztett és ellenőrzött tábla pdf, vagy jpg formátumú fájlt, akkor még délután a GLS el tudja vinni tőlünk, és Ön másnapra megkapja.

Ha nekünk kell megszerkeszteni a táblát, akkor mi ellenőrzésre visszaküldjük. Ilyenkor nem tudjuk garantálni a 24 órát!

A c típusú tábla készítése a leggyakoribb igény, régi megrendelőink, ismerve ismerve a technológiánkat már délelőtt leadják az igényeket és így másnapra náluk van a c tipusú tábla.

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombokra:

Széchenyi 2020 és Plusz tábla rendelés

MAGYAR FALU PROGRAM TÁBLA

MAGYAR FALU JÁRMŰDEKOR

Másfajta tábla rendelés

A projekt tábla készítés kivitelezése:

B, C és D típusú projekttábla alapja egy 3-5 mm vastag műanyag lemez, amire ráragasztjuk az öntapadó pvc fólia nyomatot. A nyomatok az átlagos felhasználásnál színtartóak. Ha a tábla extrém napos déli kitettségű helyre kerül, ahol semmilyen árnyék nem éri, esetleg érdemes laminálni. Például egy c típusú projekt tábla kerülhet egy déli kitettségű falra, ahol kiszívhatja a Nap a színét. Ritka az ilyen igény, de ha mégis élne vele, a laminálást kérjük előre jelezze! A laminálás plusz költségét megírjuk.

Ügyfeleink mondták:
 

 Kresák Zoltán

Kresák Zoltán

Kristály Consulting Kft.

Gyorsaság, jó ár, precizitás, kedves emberek. Nekem nem kell több.”

Évek óta rendelek Európai Uniós projektekhez különböző méretű táblákat a Garamond Kft-től. Gyors határidő, minőségi munka és 100 Km-en belüli versenyképes ár jellemzi őket. Én profikkal készíttetem a projekt táblákat, így nyugodtan van időm a projektek tényleges, érdemi részének a nyomon követésére. Mindenkinek ajánlom a GARAMOND Kft projekt tábláit. „
kristaly.consulting@gmail.com