projekttábla, B típusú tábla, c típusú tábla

  C ÉS D TÍPUSÚ PROJEKTTÁBLA INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

2020 januárjáig ennyi projekttáblát rendeltek tőlünk!

  

24 éve készítünk projekttáblát.
Szerencsére a technika, az internet és a gyorsfutárszolgálatok nagyon megkönnyítik Önnek is és nekünk is a kommunikációt. Ezért rendkívül gyorsan ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Mennyiségi kedvezményt adunk! Megrendelőink között vannak egyéni cégek 1-1 rendeléssel, de vannak olyan cégek, akik egyszerre több táblát rendelnek.

Kattintson ide, ha egyéni árat kér!

Az eddigiek folyamán az összes pályázati forma, minden típusú tábláját készítettük. Fém, vagy műanyag alapút, valamint fém szerkezettel ellátott “A” típusú táblákat. Ezeknek hosszabb az átfutása.

Projekttábláinkra 
100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk! 
Addig csináljuk, míg jó nem lesz! Ha netán elrontunk valamit, és hibás lesz egy projekttábla akkor a hibát kijavítjuk, és újragyártjuk a táblát.

 

 

A 24 órás szállítás feltétele:

 

Ha 12:00 óráig átküldi az Ön által megszerkesztett tábla pdf, vagy jpg formátumú fájlt, akkor még délután a GLS el tudja vinni tőlünk, és Ön másnapra megkapja.

Ha nekünk kell megszerkeszteni a táblát, akkor mi ellenőrzésre visszaküldjük. Ha ez a folyamat 12:00 óráig lezajlik, akkor másnapra ott a tábla. Ha később kapjuk meg az ellenőrzés visszajelzését, akkor csak másnap adhatjuk fel, és a GLS pedig plusz még egy nap múlva viszi ki.

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombokra:

Széchenyi tábla rendelés

 

Másfajta tábla rendelés

Kisfaludy, Darányi, Magyar Falu, NKFI, Pest megyei területfejlesztési, Fiatal Gazda stb.

Kivitelezés:

B, C és D típusú projekttábla alapja egy 3-5 mm vastag műanyag lemez, amire ráragasztjuk az öntapadó pvc fólia nyomatot. A nyomatok az átlagos felhasználásnál színtartóak. Ha a tábla extrém napos déli kitettségű helyre kerül, ahol semmilyen árnyék nem éri, esetleg érdemes laminálni.   Ritka az ilyen igény, de ha mégis élne vele, a laminálást kérjük előre jelezze! A laminálás plusz költségét megírjuk.

 

Ügyfeleink mondták:

 

 Kresák Zoltán

Kresák Zoltán

Kristály Consulting Kft.

Gyorsaság, jó ár, precizitás, kedves emberek. Nekem nem kell több.”

Évek óta rendelek Európai Uniós projektekhez különböző méretű táblákat a Garamond Kft-től. Gyors határidő, minőségi munka és 100 Km-en belüli versenyképes ár jellemzi őket. Én profikkal készíttetem a projekt táblákat, így nyugodtan van időm a projektek tényleges, érdemi részének a nyomon követésére. Mindenkinek ajánlom a GARAMOND Kft projekt tábláit. “
kristaly.consulting@gmail.com