Műanyag öntapadós matrica


A jól megtervezett matricák több vevőt
és több profitot hoznak partnereinknek!

 

Miért jó Önnek a műanyag öntapadós matrica?

 

  • Kis mennyiségben is  kifizetődő (10-50 db). 
  • Gyorsan legyártható.
  • Tetszőleges alakú lehet. Technológiánk olyan, hogy tetszőleges alakba tudjuk kivágni a matricákat (ez a RICCELÉS). Nem csak kör, vagy téglalap, de sokszögek, vagy szabálytalan alakúak is lehetnek, az Ön igényei szerint. Ezért nem kell drága kivágó szerszámot csináltatni, mint más eljárásoknál.
  • Tökéletesen vízhatlan.
  • Karcmentesíthető.
  • Ipari környezetben is használható.
  • Nagyon elegáns. A matt hűvös eleganciát sugároz, a fényesen meg olyan szépek a színek, mintha szitázva lenne a matrica.

Pár szót magunkról

469 vállalkozás profitál abból, hogy az általunk gyártott öntapadós matricákat használja.

– 11 éve foglalkozunk az öntapadós fóliák nyomtatásával, és

– több tízezer négyzetméter nyomtatásán vagyunk túl (kb 1 160 000 db matrica)

– A legkülönbözőbb vállalkozásoknak dolgozunk, nagy cégeknek, kisvállalkozóknak,
ipari területtől a kézművesekig. 

Vevőink mondták rólunk:

A Garamond nyomda a negyedik volt, akiket címke problémáinkkal megkerestünk. Végre találtunk egy megbízható céget, akiknek a jó munka szívügye, kreatívak, kedvesek, szolgálatkészek. Örülünk, hogy megtaláltuk őket. A rendelt címkék nyomtatását többszöri türelmes egyeztetés előzte meg, gyorsan elkészültek, és elégedettek voltunk a minőségükkel.
Ízes

Termékeink matricáit a Garamond Kft-vel készítettem már évek óta. Kistermelő vagyok, és a lekvárjaink és savanyúságaink mutatós megjelenése, az ő lelkiismeretes tervezői munkájukat dicséri. Valamint a minősége is olyan, ami a mai elvárásoknak megfelelő. Tatán készítünk mindent és e-mailen kommunikálva gyorsan és pontosan dolgozó cégről tudok nyilatkozni. Minden megrendelésem határidőre megvalósult és a dolgozókkal közvetlen viszonyban vagyok, ügyesen lerendezhető minden kérés és kívánság!
Czelvikker Zita

Nagyon meg vagyunk elégedve a minőséggel! Matricáink máig megtalálhatóak országszerte. Időtálló, színtartó, figyelemfelkeltő! Mi kell még?
Peterdi Gábor beatlesmuzeum.hu

 

Nagyon jó, hogy a Garamondban a műanyag öntapadós matricákat nyomtatják és utána rögtön alakra vágják. Ez kiszélesíti a felhasználási területet az ital címkétől az autódekorációig. Évek óta rendelek náluk ügyfeleim részére matricákat. Gyönyörű nyomatokat kapok,  segítőkész, profi kiszolgálással.
Kiss Béla

Kérjük válasszon a két lehetőség közül:

Ismerem a Garamondot, rendelni akarok

Érdekel, hogy mit kínál a Garamond